Ontdek de kracht
van Influencer
Marketing

Ontvang content speciaal voor jou gemaakt,
voordat je iets betaald.

Alle campagnes zijn vrijblijvend.
Zit er niks voor je bij? Dan betaal je niks.

2539f15a-d79f-465f-83fb-7d2a2e6f88a0

Hoe werkt het?

Snel, eenvoudig, goedkoop en veilig!

Campagne plaatsen

Via je dashboard kun je vrijblijvend een campagne plaatsen. Hierin omschrijf je jouw doelgroep, de campagne, type (post, story), platform en vereisten voor de influencer (bijv. minimum aantal volgers). Influencers sturen je vaak binnen 24 uur een pitch, samen met een linkje naar hun kanaal, de prijs en een voorbeeld.

In je dashboard kun je de reacties van influencers bekijken en goed- of afkeuren. Ook kun je nog aanvullende vragen stellen en chatten met de influencers.

Influencer zoeken

Via je de zoekfunctie kun je zien welke influencers er bij Social Feature zijn aangesloten. Met de filters kun je precies influencers filteren die bij jouw wensen passen.

Via de profielen van de influencers kun je informatie vinden over hun social media kanalen, zelfgemaakte content en hun Instagramprofiel bekijken.

Stuur influencers een bericht via de berichtenfunctie en maak afspraken over de post, prijs en het moment van plaatsen.

Ontdek de voordelen

Bij Social Feature betaal je geen extra kosten als je met een influencer gaat samenwerken. De prijs die je met een influencer afspreekt is dus echt de definitieve prijs (excl. BTW) die je aan ons betaalt.

Je sluit een overeenkomst altijd met Social Feature. Hierdoor weet je zeker dat alles goed gaat en ben je er zeker van dat de influencer de gemaakte afspraken nakomt. Anders krijg jij je geld terug. Wij verzorgen de betaling zodat jij een factuur voor je boekhouding krijgt.

Je kunt snel en eenvoudig een account aanmaken en vrijblijvend een campagne plaatsen. Vaak heb je binnen een dag al reacties van influencers op je campagme. In één overzicht kun je zien wie er gereageerd hebben en direct akkoord geven voor de campagne.

Bij Social Feature kun je filteren op influencers en zo precies zien wie er goed bij jouw bedrijf of merk passen. Stuur ze direct een bericht of plaats een campagne en laat de influencers zelf reageren.

Honderden influencers uit allerlei niches zijn bij Social Feature aangesloten. We hebben voor ieder budget en bereik wel een influencer. Kun je echt niemand vinden die bij je past? Dan gaan we direct voor je op zoek

platenwinkel

Maak gratis een account aan

Persoonlijke informatie
Toon privacy verklaring
Toon algemene voorwaarden