Warning: file_put_contents(/home/socialfe/public_html/wp-content/uploads/elementor/css/post-1015.css): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/socialfeature.nl/public_html/wp-content/plugins/elementor/core/files/base.php on line 180
Zet Influencers in om jouw merk of product te promoten

Ontdek de kracht
van Influencer
Marketing

Ontvang content speciaal voor jou gemaakt,
voordat je iets betaalt.

Alle campagnes zijn vrijblijvend.
Zit er niks voor je bij? Dan betaal je niks.

Artboard 1

Hoe werkt dat dan?

We leggen het stap voor stap uit.

Stap 1 - Registreren

Nadat je hier een gratis account hebt aangemaakt krijg je gratis toegang tot het gehele platform. Dit houdt in dat je een campagne kunt plaatsen, influencers kunt bekijken en ons om advies kunt vragen.

Tijdens het registratieproces hebben we een aantal basisgegevens nodig. Denk hierbij aan jouw contactgegevens, het KvK-nummer van de organisatie namens wie je het account aan maakt en linkje(s) naar de socials van de organisatie.

Stap 2 - Campagne plaatsen

Via je dashboard kun je campagnes plaatsen, beheren en reactie bekijken. Als je een campagne plaatst kunnen aangesloten influencers reageren op de campagne. Nadat jij een titel, briefing en profielomschrijving hebt opgegeven wordt de campagne geplaatst.

Influencers die binnen het profiel passen kunnen reageren. Je krijgt relevante informatie te zien, zoals statistieke, prijzen en voorbeeld content. Je kunt uit de reacties de beste influencer(s) selecteren en hiermee samenwerken.

Stap 3 - Influencers bekijken

Via onze zoekfunctie kun je alle aangemelde influencers bekijken. Je ziet direct gegevens als de niche(s), aantal volgers en kanalen. Als je een profiel bekijkt dan zie je ook een biografie, woonplaats/plaats met veel bereik en hun Instagram feed.

Via de filterfunctie kun je filteren op locatie, geslacht, niche, sociaal medium en aantal volgers.

Wil je lokaal influencers inzetten? Via de kaart krijg je direct een overzicht van de woonplaatsen van de influencers, of de plaats waar ze veel bereik hebben. Een aanrader als je op zoek bent naar lokale influencers.

Stap 4 - Contact en onderhandelen

Via de chat-functie op het platform kun je met de influencer afspraken maken over de post(s). De influencer stuurt jou de post(s) op zodat jij die goed kunt keuren. Hierna maken jullie afspraken over de datum en tijd van plaatsing. Vaak is dit afhankelijk van wanneer de volgers van de influencer actief zijn.

Stap 5 - Publicatie

De influencer plaatst de foto, video of story volgens jullie afspraken. Zodra de post(s) geplaatst is gaan wij de resultaten meten en verwerken. Je kunt de post(s) nu ook reposten op je eigen socials. Houd er wel rekening mee dat sommige influencers hier een extra vergoeding voor rekenen (buy-out/content rechten). Vraag hier dus naar voordat je bijvoorbeeld gaat adverteren met de post(s).

Stap 6 - Resultaat

Een paar dagen na afronding van de campagne verzamelen wij alle resultaten van de influencers en maken we een rapport voor jou op. We sturen deze naar je toe zodat je een uitgebreid overzicht hebt van de resultaten.

Nog niet overtuigd?

Dat kunnen we begrijpen. Zeker als je nog nooit met influencers gewerkt hebt kan het lastig zijn om hier de meerwaarde van in te zien. Je kunt altijd vrijblijvend met één van onze adviseurs bellen voor meer informatie. Hieronder kun je echter ook alle voordelen op een rijtje vinden.

Bij Social Feature betaal je geen extra kosten als je met een influencer gaat samenwerken. De prijs die je met een influencer afspreekt is dus echt de definitieve prijs (excl. BTW) die je aan ons betaalt.

Je sluit een overeenkomst altijd met Social Feature. Hierdoor weet je zeker dat alles goed gaat en ben je er zeker van dat de influencer de gemaakte afspraken nakomt. Anders krijg jij je geld terug. Wij verzorgen de betaling zodat jij een factuur voor je boekhouding krijgt.

Je kunt snel en eenvoudig een account aanmaken en vrijblijvend een campagne plaatsen. Vaak heb je binnen een dag al reacties van influencers op je campagme. In één overzicht kun je zien wie er gereageerd hebben en direct akkoord geven voor de campagne.

Bij Social Feature kun je filteren op influencers en zo precies zien wie er goed bij jouw bedrijf of merk passen. Stuur ze direct een bericht of plaats een campagne en laat de influencers zelf reageren.

Honderden influencers uit allerlei niches zijn bij Social Feature aangesloten. We hebben voor ieder budget en bereik wel een influencer. Kun je echt niemand vinden die bij je past? Dan gaan we direct voor je op zoek

platenwinkel

Maak gratis een account aan

Jouw gegevens
Gegevens van je organisatie
Toon privacy verklaring
Toon algemene voorwaarden

Back to top