Influencer marketing

Onze influencers

Binnen het programma gaan we samen met de influencers op zoek naar mogelijkheden voor groei en verdere ontwikkeling. We zetten verschillende campagnes op en kijken met verschillende mediapartners waar de behoefte ligt.

Ook worden influencers begeleidt middels een eigen Talent Manager. Denk hierbij aan juridische ondersteuning, administratieve ondersteuning en persoonlijke begeleiding. 

We stop at nothing

Wij creëren een connectie tussen merk en de consument en stoppen niet totdat deze connectie werkelijkheid is geworden. Zo zijn we altijd betrokken bij al onze doelgroepen en weten we waar de exacte behoefte ligt.

We Love To Explore

Door onze liefde voor social media bedenken wij alles vanuit het perspectief van de consument en daarmee bereiken wij de doelgroep als geen ander.

We Take It Step-By-Step

Met dank aan onze workflow zorgen wij voor een geïntegreerde aanpak en zijn we altijd up-to-date betreft de laatste trends op TikTok.

We Keep It Simple

Door middel van de juiste strategie zorgen wij voor een betere verbinding tussen merk en consument.

Unieke makers, unieke aanpak

Onze influencers zijn uniek. Ze hebben ieder hun eigen specialiteit, doelgroep en manier van werken. Dat vergt een unieke aanpak. Door ze creative vrijheid te geven krijg je vaak het beste resultaat, maar hoe zorg je ervoor dat de boodschap is zoals jij die voor ogen had? Wij schrijven een unieke briefing per influencer en hebben altijd een brainstormsessie voordat we het concept bij jou aanleveren. Wil je mee brainstormen? Dat kan natuurlijk ook.

Eerdere samenwerkingen

Een greep uit de merken die al met onze influencers samenwerken

Samenwerken met influencers?