Aanmelden als influencer

Leuk dat je je wilt aanmelden als influencer bij Social Feature! Voordat je het aanmeldformulier in kunt vullen vind je op deze pagina eerst stap voor stap uitgelegd hoe alles werkt.

Als je nog vragen hebt kun je ons een DM sturen op Instagram (@socialfeature), een Whatsapp-bericht sturen (0202101996) of ons even bellen (0202101996).

Artboard 1

Stap 1 - Registreren

Onderaan deze pagina kun je doorklikken naar het registratieformulier. Daar vul je verschillende gegevens in zoals je naam, contactgegevens, social mediakanalen, prijzen en niches. Hierna maken we een profiel voor jou aan dat je kunt bewerken. Dit gebeurt niet automatisch, maar handmatig. Op werkdagen duurt het meestal een paar uur.

We controleren of je alle gegevens juist hebt ingevuld. Als we nog vragen hebben nemen we contact met je op.

Stap 2 - Profiel aanvullen

Tijdens het registratieproces vul je vrijweel alle gegevens in die we van je nodig hebben. Als wij dit gecontroleerd en eventueel aangevuld hebben dan activeren we jouw account. Hierna kun je zelf je profiel aanpassen en krijg je toegang tot het platform.

Je kunt je profiel bewerken door op je profielfoto te klikken. Je komt dan op je profiel uit en klikt daarna op het tandwiel.

Stap 3 - Dashboard

Als je een account hebt aangemaakt of inlogt kom je automatisch terecht in je dashboard. In je dashboard kun je campagnes bekijken, content plaatsen, door je tijdlijn scrollen, merken uitnodigen en informatie vinden.

Links bovenin je scherm, als je klikt op het menu, zie je ook ‘dashboard’ staan. Als je daar op klikt kom je bij je eigen dashboard uit.

Stap 4 - Campagnes

Als er een openstaande campagne geplaatst is die bij je past, kun je via het dashboard daar op reageren. Daar kun je je gegevens en prijzen neerzetten. Als je al specifieke ideeën hebt over hoe je deze campagne zou willen invullen kun je een voorbeeld uploaden.

Wil je extra opvallen bij het reageren op een campagne? Laat dan een korte, maar krachtige motivatie achter.

Stap 5 - Contact en onderhandelen

Nadat je je idee hebt gepitcht nemen merken contact met je op om de prijs te bespreken, te overleggen wanneer je het best kunt posten en om je idee goed te keuren. Dit gebeurt altijd via de chat op het platform, zodat je verzekerd bent.

Het is niet toegestaan om buiten het platform om contact te leggen met merken en bedrijven. Wij kunnen je dan niet garanderen dat je wordt uitbetaald, en je kan worden verwijderd van het platform. Bij alle samenwerkingen die via het platform lopen garanderen wij dat je wordt uitbetaald. Wij staan garant voor de bedragen.

 

Benieuwd naar onze opdrachtgevers?

logo-happn
Purmerendse gebruikers voor zwerfafvalapp Litterati
1200px-Logo_Simyo.svg
Logo-Surprise-Bar-300x129

Onze voorwaarden

Om dit platform aan te kunnen bieden hebben we een aantal voorwaarden opgesteld. Als je een account aanmaakt op de volgende pagina kun je uitgebreid alle voorwaarden lezen. De belangrijkste hebben we hieronder op een rijtje gezet.

Back to top